Pasívne alebo aktívne investovanie v súčasnom období - Chovancová, Božena
Pojem investičná stratégia. Pasívne formy investovania. Buy and hold ako riziko investičnej stratégie verzus odmena. Buy and hold stratégia a blue chips spoločnosti. Využitie stratégie buy and hold pri indexovaní. Typy aktívnych investičných stratégií.