Virtuálne projektové tímy - Ďurik, Martin
Základné postupy pre vytvorenie virtuálneho projektového tímu. Identifikácia a obsadenie spoločného personálneho zoznamu. Definovanie pracovného priestoru a štandardných metód a techník riadenia. Ukončenie projektu.