Efektívna implementácia a využitie projektových štandardov - Ďurik, Martin
Využitie štandardizovaných postupov projektového riadenia a identifikácia problémov. Projektová metodika a pravidlá, ktoré uľahčia spôsob riadenia projektu. Úprava projektovej metodiky a ukončenie projektu.