Daňové pohľadávky v ČR a SR - Kušnírová, Jana, 1977-
Daňová pohľadávka a jej postavenie v daňovom systéme. Daňové pohľadávky v Českej republike. Daňové nedoplatky v ČR (2005-2009). Najväčšie nedoplatky na DPH a daniach z príjmov. Daňové pohľadávky v Slovenskej republike. Daňové nedoplatky v rokoch 2005-2009. Porovnanie vývoja daňových pohľadávok v obidvoch republikách. Faktory, ktoré ovplyvňujú celkovú efektívnosť výberu daňových pohľadávok.