Smerovanie spoločného systému dane z pridanej hodnoty v zjednotenej Európe - Rabatinová, Marcela, 1977-
Udržateľnosť systémov verejných financií v Eúrópskej únii. Vývoj deficitu verejných financií v Európskej únii pred a počas krízy. Súčasný (prechodný) spoločný systém dane z pridanej hodnoty v Európskej únii a jeho revízia. Efektívnosť súčasného systému dane z pridanej hodnoty v Európskej únii.