Změny v postavení odvětví pojišťovnictví jako důsledek finanční a ekonomické krize a následných regulačních schémat - Daňhel, Jaroslav
Dôsledky finančnej krízy na finančnom trhu predovšetkým v poisťovníctve. Účinnosť zavedenia regulačných opatrení Solvency II. Možné následky zintenzívnenia regulácie a efektívnosť poisťovníctva.