Konkurencieschopnosť slovenských podnikov na zahraničných trhoch - Džuganová, Gabriela
Teoretické východiská konkurencieschopnosti. Analýza konkurencieschopnosti Slovenska prostredníctvom exportnej výkonnosti. Exportná výkonnosť SR. Analýza faktorov konkurencieschopnosti Slovenska. Prílev priamych zahraničných investícií (2004-2010). Výdaje Slovenska na výskum a vývoj (2002-2010). Hlavné faktory konkurencieschopnosti slovenských podnikov.