Najväčšie bubliny v histórii ľudstva a ich priebeh - Puchoň, Jozef
Vznik a prasknutie bublín v konkrétnych fázach. Štyri fázy: stealth (tajnosť), awareness phase, mánia, blow-off. Teoretické predpoklady pre vznik finančnej bubliny. Finančné bubliny v realite.