Reforma zdravotnictví - systémové změny - Alexa, Jan
Reformy v zdravotníctve a verejného zdravotného poistenia v Českej republike. Nový legislatívny rámec českého zdravotníctva. Celková filozofia reformy, jej ciele a jednotlivé kroky.