Solventnost II - aktuální stav a vývoj - Kotaška, Miroslav
Právny základ Solvency II a rámcová smernica 2009/139/ES. Právomoci a úlohy novo zriadených agentúr EIOPA, ktoré sa premietnu do ustanovení Solventnosti II. Zhrnutie aktuálneho stavu prípravy regulácie Solventnosti II a dopady na poisťovne.