Stratégia space managementu spoločnosti Orange Slovensko, a.s. - Jazbec, Andrea
Teoretické východiská pre stanovenie stratégie manažmentu priestoru, zhodnotenie aktuálnej stratégie manažmentu priestoru predajnej siete mobilného operátora Orange Slovensko, a.s. InStore marketing.