Štátny rozpočet ako zložka verejných financií v čase krízy - Baka, Zoltán
Význam štátneho rozpočtu ako jednej z najdôležitejších zložiek verejných financií. Analýza dopadu krízy na verejné financie krajín strednej a východnej Európy. Výhľady do budúcna.