Konkurencieschopnosť ako dôležitá súčasť každej národnej ekonomiky - Nekolová, Veronika, 1984-
Pojem konkurencieschopnosť na mikroúrovni a makroúrovni. Faktory konkurencieschopnosti. Najvýznamnejšie faktory súčasnej konkurencieschopnosti Slovenska. Národná konkurencieschopnosť Slovenska s porovnaním krajín V4. Hodnotenie konkurencieschopnosti krajín V4 Svetovou bankou.