Virálny marketing v komunikačnej stratégii firiem - Paľko, Peter, 1987-
Pojem virálny marketing. Formy a proces virálneho marketingu. Pozitívny a negatívny efekt implementácie virálneho marketingu. Podporné oblasti virálneho marketingu.