Harmonizácia práce a rodiny vo vybraných krajinách OECD - Poláčiková, Zuzana
Problematika harmonizácie práce a rodiny vo vybraných krajinách OECD. Demografické zmeny vyvolané meniacim sa modelom formovania rodín a posunmi v rolách mužov a žien v domácnosti. Demografické zmeny a vývoj na trhu práce vytvárajú podmienky pre pracovný a rodinný život.