Pracovnoprávna ochrana ohrozených kategórií na trhu práce - Thurzová, Marta
Osobitná pracovnoprávna ochrana žien. Materská dovolenka. Nárok na prestávky na dojčenie. Pracovnoprávna ochrana mužov a žien s rodičovskými povinnosťami. Rodičovská dovolenka. Návrat z materskej alebo rodičovskej dovolenky. Pracovnoprávne podmienky osôb s rodičovskými povinnosťami. Ochrana pred prepustením. Pracovnoprávne postavenie mladistvého zamestnanca. Pracovné podmienky práce mladistvého zamestnanca. Pracovnoprávne postavenie a ochrana osôb so zdravotným postihnutím.