Internet a sociálne siete ako nové možnosti pre Public Relations - Trebuľová, Andrea
Využitie sociálnych sietí pre marketingové ciele. Internet, sociálne siete, blogy, diskusné fóra, online spravodajstvo, alebo virálne videá vplývajú aj na klasické ponímanie public relations, ktoré posúvajú o krok ďalej. Komunikácia na sociálnych sieťach pre firmy je behom na dlhú trať.