Is the world threatened by another crisis? - Čizmadiová, Kristína
Od roku 2008 bola svetová ekonomika zasiahnutá viacerými neočakávanými šokmi. Americká ekonomická situácia v súčasnosti. Zvyšovanie recesie po celom svete. Ako vnímajú recesiu úverové ratingové agentúry.