Volatility Regimes in Macroeconomic Time Series: The Case of the Visegrad Group - Lyócsa, Štefan, 1982-
Analýza niekoľkých mesačných a štvrťročných makroekonomických časových radov v Českej republike, Poľsku, Maďarsku a Slovensku.