Elinor Ostromová: Spoločné vlastníctvo - prístup k realizácii environmentálnych projektov a internalizácie externalít - Ghandlová, Lucia
Definícia spoločných statkov a spoločného vlastníctva podľa Elinor Ostromocej. Zdôvodnenie princípov spoločného vlastníctva využitím teórie hier.