Národná suverenita fiškálnych rozpočtov - Hölcz, Róbert
Riešenie dlhového problému na starom kontinente. Prognózy medzinárodných finančných inštitúcií. Verejné dlhy eurozóny a ich znižovanie. Bruselský summit a prijate opatrení v oblasti dohľadu nad budúcimi národnými rozpočtami členských štátov eurozóny.