<An> empirical small labor market model for the czech economy - Brůha, Jan
Odhad empirického malého modelu trhu práce pre Českú republiku. Cieľom tohto modelu je spoločné modelovanie pracovných síl, zamestnanosti, miezd, pracovnej doby, výroby a deflátoru HDP v konzistentnom rámci vhodnom pre krátkodobé predpovede.