[Daňovníctvo-daňová teória a politika I] - Geško, Martin
Recenzia na monografiu, ktorá odkrýva teoretické základy a východiská daňovej politiky, ako aj legislatívnu úpravu a mechanizmy fungovania jednotlivých daní platných v daňovej sústave SR.