Stochastic Frontier Analysis of Regional Competitiveness - Furková, Andrea, 1975-
Aplikácia parametrickej benchmarkingovej metódy - Stochastic Frontier Analysis (SFA) pre meranie technickej efektívnosti regiónov NUTS2 krajín V4 za časové obdobie 8 rokov. Metodológia analýzy regionálnej konkurencieschopnosti. SFA modely a dáta.