Dlhy sa stali chorobou globálnej ekonomiky - Hölcz, Róbert
Súčasná dlhová kríza spôsobuje politické otrasy, ktorej následkom sú pády koaličných vlád. Navrhované štátne rozpočty a pokles hospodárskeho rastu. Opatrenia vo fiškálnych rozpočtoch. Riešenie dlhov a centrálne banky.