Za prvých deväť mesiacov minulého roka vzrástli reklamné výdavky v USA o 1,5 % - Bunčáková, Vladimíra
Monitoring reklamných výdavkov v USA a ich rast v treťom kvartáli 2011. Výdavky na reklamu medzi káblovými a satelitnými televíznymi operátormi. Reklamné výdavky podľa zadávateľov a podľa produktových kategórií. Zdroje rastu reklamných výdavkov v USA.