Význam priameho predaja z farmy a jeho vplyv na agrárnu zamestnanosť - Matošková, Dagmar
Situácia v segmente priameho predaja vo vybraných krajinách sveta a na Slovensku. Mlieko a mliečne výrobky, jatočné zvieratá a hydina, ovocie a zelenina - podiel priameho predaja týchto komodít na celkovom predaji. Dopad zmien v objeme priameho predaja z farmy na zamestnanosť.