Technologické hrozby narastajú - Hrvolová, Barbora
Bezpečnosť v odvetví technológií, médií a telekomunikácií (TMT). Ohrozenie v oblasti informačných technológií a dopady bezpečnostných incidentov. Legislatíva a predpisy.