Obchodní vazby USA a Číny a otázka ekonomické hegemonie - Jiránková, Martina
Zapojenie USA a Číny do medzinárodného obchodu. Širšie súvislosti dominantného postavenia USA a jeho úloha v medzinárodnom obchode. Otázky ekonomickej dominancie.