Kam smerujú naše kolesá? - Marianyi, Peter
Automobilový priemysel na Slovensku v roku 2011 a jeho predpokladaný vývoj v budúcnosti. Veľké automobilky na Slovensku, perspektíva vývoja. Príspevok automobiliek k rastu slovenského HDP. Náročné plánovanie, nepredvídateľný vývoj v krajinách strednej a východnej Európy. Elektromobily ako autá budúcnosti. Konkurencia z Ázie.