Regionálne disparity v ekonomickom a sociálnom prostredí a predikovanie makroekonomického vývoja Slovenskej republiky do roku 2015 - Gozora, Vladimír
Vývoj ekonomiky SR po jej vstupe do EÚ so zreteľom na regionálne disparity v ekonomickom a sociálnom priestore, na ekonomickú diferenciáciu v malom a strednom podnikaní a možnosti udržateľného rozvoja samosprávnych územných celkov. Hľadanie riešenia regionálnych disparít.