Japonská bublina na trzích aktiv a důsledky jejího prasknutí počátkem 90. let 20. století - Stuchlíková, Zuzana
Vznik japonskej bubliny na trhu aktív v rokoch 1986-1991. Oficiálne vyhlásené hospodárske cykly v Japonsku, 1951-2009. Faktory vzniku bubliny na trhoch aktív. Mechanizmus vzniku bubliny na trhoch aktív v Japonsku. Vývoj ekonomiky v období bubliny a jej dopady. Opatrenia hospodárskej politiky proti recesii a ich výsledky.