Vplyv priamych zahraničných investícií na prekonávanie regionálnych disparít po vstupe Slovenska do EÚ - Táncošová, Judita
Analýza vývoja jednotlivých regiónov Slovenska z hľadiska ekonomického rastu a prílevu PZI. Článok naznačuje, ako ovplyvnil vývoj niektorých regiónov masívny vstup zahraničného investora, ako sa zvýšil ekonomický rast a HDP a znížila nezamestnanosť.