Ako nám fungujú INCOTERMS - Valachovičová, Viktória
Od januára 2011 sa začala na Slovensku aplikovať aktualizácia dodacích podmienok INCOTERMS 2010. INCOTERMS 2010 (International Commercial Terms) vydala už ako 8. znenie Medzinárodná obchodná komora (MOK) v Paríži. ENS (Entry Summary Declaration) a EXS (Exit Summary Declaration) sú povinné. Prieskum o používaní INCOTERMS 2010 v podnikoch a v štátnych inštitúciách. Riziká.