Podoby korupcie vo verejnej správe - Hrašková, Dagmar
Typológia korupcie. Lobing verzus korupcia. Korupcia na úrovni samospráv. Negatívne dopady korupcie. Formálne a neformálne pravidlá korupcie. Protikorupčné opatrenia.