Manažment investícií do verejnoprospešných projektov v kontexte globálnej krízy - Kiseľáková, Dana
Problematika finančného rozhodovania a financovania verejnoprospešných investičných projektov. Zmysel a podstata CBA (Cost benefit analysis). Využitie CBA pri hodnotení verejnoprospešných projektov v praxi.