Rozpočet obce ako základný nástroj riadenia a implementácie volebného programu - Mahďáková, Janka
Legislatívne a ekonomické predpoklady zabezpečujúce fungovanie samosprávy. Zostavovanie a členenie rozpočtu obce. Rozpočtový proces.