Manažment investícií do verejnoprospešných projektov v kontexte globálnej krízy - Kiseľáková, Dana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zjednodušený fiktívny modelový príklad ekonomickej analýzy nákladov a prínosov (CBA) verejnoprospešného investičného projektu.