Funkcie kritických infraštruktúr pri zabezpečovaní prevádzkyschopnosti podnikateľských subjektov - Gozora, Vladimír
Pojmy podniková infraštruktúra a kritická infraštruktúra. Normy a normatívy kritickej infraštruktúry podniku. Funkcie kritickej infraštruktúry podniku. Vnútropodniková regulácia kritickej infraštruktúry.