Hlediska vztahu mezi kvalitou a cenou - Mošať, Miroslav
Vzťah medzi kvalitou a cenou v závislosti od pohľadu, prostredníctvom ktorého nazeráme na tento pomer, získavame poznatky vhodné pri plánovaní odbytu, stratégie, ale aj samotnej kvalitatívnej úrovne produktov.