Strategic Scanning - Monitoring of Dynamic Business Environment - Demjanová, Lucia, 1981-
Podnikateľské prostredie. Strategický manažment v turbulentnom podnikateľskom prostredí. Strategické skenovanie vo vzťahu k business intelligence. Vzťahy medzi vonkajším prostredím, systémom strategického skenovania a podnikateľskou stratégiou. Výsledky prieskumu.