Porovnanie plánovaných a realizovaných výdavkov na zabezpečenie obrany zo štátneho rozpočtu SR - Ivančík, Radoslav
Všeobecná charakteristika obranných výdavkov. Obranné výdavky plánované v rámci modelu ozbrojené sily Slovenskej republiky 2010 a modelu 2015.