Helyzetjelentés: kis- és középvállalatok az Érsekújvári járásban - Dobai Korcsmáros, Enikő
Vplyv hospodárskej krízy na malé a stredné podniky v Slovenskej republike. Charakteristika skúmaného okresu Nové Zámky. Priemerná nominálna mzda v okrese Nové Zámky v r. 2009. Miera nezamestnanosti v tomto okrese. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť dopady hospodárskej krízy na malé a stredné podniky v okrese Nové Zámky.