How to measure the quality of credit scoring models - Řezáč, Martin
Hodnotenie kvality kredit skóringových modelov prostredníctvom kvantitatívnych indexov - Giniho koeficient, Kolmogorova-Smirnovova štatistika, Lift krivka, Mahalanobisova vzdialenosť a informačná štatistika.