Úspešné Business Intelligence riešenie: základné charakteristiky a kľúč k úspechu, stratégia Business Intelligence - Habiňaková, Martina
Indikátory úspešného Business Intelligence projektu a cesta k úspechu. Zapojenie silného sponzora do projektu. Kvalita dát. Úzka spolupráca BI pracovníkov a BI používateľov. Celopodnikový rozsah systému BI. Podpora firemnou kultúrou. Stratégia BI.