Proces udělování certifikátu systému managerství kvality v konkrétním podniku, jeho přínosy a nedostatky - Oško, Pavol
Postup certifikácie v spoločnosti a systémy manažérstva kvality v stredne veľkom podniku. Etapy a priebeh samotnej certifikácie. Návrhy na rozvoj systému manažérstva kvality v spoločnosti a možnosti odstránenia nedostatkov.