Business diplomacy and the manager's profile - Poláková, Michaela
Podnikateľská diplomacia ako jeden z nástrojov zviditeľňovania hodnôt krajiny. Význam manažérov, manažéra-diplomata, ich kompetencie, principiálne vodcovstvo. Prieskum a jeho cieľ. Kategorizácia respondentov. Metodológia. Výsledky prieskumu.