Špecifiká mužov a žien v rolách manažérov - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Príspevok poukazuje na postavenie ženy v spoločnosti v rôznych historických obdobiach, zameriava sa na ženu - manažérku, porovnáva odlišný štýl vedenia žien a mužov ako manažérov.