Analýza indikátorov konkurencieschopnosti v Slovenskej republike - Darmo, Martin
Úroveň a vývoj konkurencieschopnosti národnej ekonomiky SR a štátov V4. Ukazovatele konkurencieschopnosti, produktivity práce a exportu. Meranie konkurencieschopnosti a zložené indexy.