Písanie v jazykovej triede - Stradiotová, Eva, 1963-
Písanie je dôležitý vyjadrovací prostriedok, ktorý nie je v školách rozvíjaný tak ako by mohol byť. Je dôležité nájsť si spôsob, ako študentom pomôcť v zdokonaľovaní zručnosti písania, lebo práve táto zručnosť hrá dôležitú úlohu napr. pri dosahovaní akademických úspechov či hľadaní práce. Ak sa študent nevie vyjadriť písomnou formou, potom nebude ani vedieť správne komunikovať s učiteľmi, zamestnávateľom, spolužiakmi, a pod.